Nosturipalvelut

Pekkaniska suunnittelee ja suorittaa raskaita nostoja ja erikoiskuljetuksia tarvittaessa kaikkialla maailmassa. Tyypillisiä työkohteita ovat muun muassa suurien teollisuuslaitosten rakentamis- ja kunnostustyöt, joissa liikuteltavien kappaleiden painot ovat jopa useita satoja tonneja.

Katso valikoimamme

Pekkaniska on nostoalan edelläkävijä omalla markkina-alueellaan ja voimakas panostus jatkuvaan teknisen kehityksen seuraamiseen sekä nostokaluston, että nostosuunnittelumenetelmien osalta takaa turvallisen, hallitun ja ammattitaitoisen nostosuorituksen vaikeimmissakin olosuhteissa.

Pekkaniskan raskaissa nostoissa käyttämästä kalustosta on syytä mainita muun muassa 500-tonnin nostokapasiteetin omaava Liebherr LTM1500-8.1 pyöräalustainen hydraulipuominosturi sekä 600-tonnia tarvittaessa nostava tela-alustainen ristikkopuominosturi Liebherr LR1600/2, jotka kumpikin ovat tyyppinsä vahvimpia nostureita Suomessa, Skandinaviassa ja Baltian maissa.

Pekkaniskan nosturit töissä

Pekkaniskan 350t nosturi vaativassa nostotyössä. Tela-alustaisen koneen mahdollistama nosta ja aja -operointi hyvin havainnollistettuna.