Myyntineuvottelija

Pekkaniska on suomalainen henkilönostimia ja nostureita vuokraava ja myyvä perheyritys Suomessa, Venäjällä ja Ukrainassa.

Laadun takaavat osaava henkilöstö, monipuolinen ja moderni 6.000 koneen kalusto. Nostamisen lisäksi Pekkaniskan toimintaan kuuluu myös trukkien vuokraus.

Kaikki Pekkaniskan 30 toimipistettä neljässä eri maassa noudattavat samoja toimintatapoja, periaatteita ja arvoja asiakkaita palvellessaan. Samoin kaikkien toimistojen käytettävissä ovat samanlaiset nostokonemallit laidasta laitaan.

Haemme Pekkaniska Oy:lle myyntineuvottelijaa vuokratyösuhteen kautta vakinaistuvaan työsuhteeseen. Tehtävä on alkuun kuuden (6) kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen tehtävä vakinaistuu. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myyntineuvottelijan työtehtäviin kuuluu henkilönostinten ja trukkien vuokraaminen asiakkaille puhelimen välityksellä sekä palvelutiskin kautta. Tilauskeskuksen työtehtäviin kuuluu myös työmailla liikkuvien kenttämyyjien tilausten käsittely, koneiden ja aikataulujen järjestäminen mahdollisimman tehokkaalla tavalla yhteistyössä muun organisaation kanssa. Myyntineuvottelijan tehtäviin kuuluu myös kuljetusten järjestely asiakkaille pääkaupunkiseudulla yhdessä kuljetusammattilaisten kanssa.

Odotamme hakijalta tietotekniikan osaamista, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Rakennuskoneiden tuntemus ja aikaisempi kokemus ajojärjestelyistä katsotaan eduksi. Työ on nopeatempoista, joten hakijalta edellytetään kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin.

Jos olet supliikki puhelimessa, pystyt toimimaan tehokkaasti paineen alla sekä pitämään langat käsissä kiireen keskellä, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä, haastavan ja monipuolisen työkokonaisuuden, alan osaavimman organisaation taustatuen ja mukavat työkaverit.

Täytä hakemus 31.7.2015 mennessä osoitteessa www.opteam.fi. Lisätietoja antaa Eila Eklund puh. 010 850 050.